Se TV kanaler via Internet på datorn i HD-kvalitet kostnadsfritt och följ TV-program från länder runtom i världen!

Se på TV kanaler via Internet via datorn utan kostnad - med nätets mest populära tjänstSe TV kanaler via Internet på datorn i HD-kvalitet kostnadsfritt och följ TV-program från länder runtom i världen, varje dag och helt gratis med tjänsten som direktsänder TV-kanaler med film, serier, sport, musik, dokumentärer och nöje från världens alla hörn via ett enda program på din dator. Att se på TV kanaler på Internet är framtiden - och nu när bredbandet är tillräckligt snabbt i de flesta hushåll i Sverige, så kan de flesta börja använda tjänsten - utan licensavgifter eller abonnemang.

Att titta på TV kanaler via Internet är inte längre en framtids-vision - och det är heller inte dyrt! Tvärtom, så har TV-tittandet i många länder i Europa redan gått över till tjänster som direktsänder kanalerna över webben, men de flesta utav tjänsterna som är helt gratis är tyvärr oftast helt oanvändbara eller spärrade beroende på landet du bor i.

Men nu är framtidens TV via Internet här! Bättre och billigare än någonsin!

Du kan se TV kanaler via Internet i HDTV på datorn med Satellite DirektSedan slutet på 2011 har en specifik tjänst utmärkt sig mer än alla de andra - med både sitt enormt låga pris, och dess otroligt stora utbudet av TV-kanaler, både från Norden, länder i Europa och faktiskt även från de flesta länder i världen!

Tjänsten kallas SatelliteDirekt, och erbjuder ett utbud på tusentals TV-kanaler via sin enkla och smidiga programvara med samma namn (fungerar på både PC, Linux och Mac datorer). Du kan titta på filmkanaler, sportsändningar, underhållning i alla former och internationella TV-kanaler helt gratis varje dag - så fort du blivit medlem. Inga väntetider, inga bindningstider eller TV-avgifter.

Se på HD TV-kanaler, i hög upplösning (720p och 1080i) via Internet på datorn!

Vad sägs om att zappa runt bland ett hundratal HD TV-kanaler, som direktsänds via Internet på din dator i högupplöst bild med upplösningar såsom 720p och 1080i? Skulle du vilja titta på TV-kanaler från Norden, i princip hela Europa, Nordamerika såsom Sydamerika och Arabländer - varje dag helt utan några månadskostnader eller abonnemang?

TV kanaler via Internet i HDTV kvalitet på nätet från världens alla hörn, med film, sport och underhållning Sport och TV kanaler i både HD och vanlig TV kvalitet på webben utan kostnader

Koppla datorn till TVn för att se på storbild - och styr med din fjärrkontroll!

Allt detta, inklusive möjligheten till att skapa oändligt med egna favoritlistor (se skärmdumpen ovanför), styra gränssnittet med fjärrkontroll (via datorn med vanlig IR-fjärr), samt kolla på flera TV-kanaler samtidigt - kan sammanfattas med ett enda program på din dator: Satellite Direkt!
Läs mer om tjänsten och dess enorma TV-kanal-utbud här.

Du behöver endast 4 Mbit/s bredband, och en PC, Mac eller Linux dator!

HD kanaler och TV kanaler via Internet, samt dessutom 3D-sändningar från kanaler i Europa, norden och övriga länderTjänsten fungerar nästan överallt i världen - inklusive hela Norden - och du behöver endast cirka 4Mbit/s i bandbredd (ett mobilt bredband fungerar i de flesta fall) för att kunna se på de flesta TV-kanalerna med programmet på din PC eller Mac.

Är du lyckligt lottad och har ett snabbt bredband hemma, på 8Mbit/s eller mer så kan du utan problem också titta på HDTV-kanalerna som ingår i paketet helt gratis! Med närmre 100 st äkta HDTV-kanaler, från både Skandinavien, Europa och USA, så kan du få nätets bästa TV-utbud direkt på din dator.

Tjänsten fungerar nästan överallt i världen - så länge du är uppkopplad och medlem.

Se på TV kanalerna via webben vart du än befinner dig - på jobbet, hemma i soffan eller utomlands på semesterresan. Allt som du behöver ha med dig är din dator (eller laptop), ett medlemskap på Satellite Direkt, samt en internetuppkoppling på 4 Mbit.

En oslagbar tjänst för att se på TV kanaler via Internet - till ett oslagbart pris!

Att vara medlem och kunna använda tjänsten, och titta på hela TV-utbudet kräver inga månatliga kostnader eller abonnemang. Det bästa med Internet-tjänster är att de ibland endast kostar en bråkdel av vad du egentligen skulle betalat! I dagsläget kan du surfa in på den Svenska webbsajten för tjänsten, och bli medlem på obestämd tid för endast en engångskostnad på knappt 300 svenska kronor! I priset ingår allt som tjänsten har att erbjuda - inklusive tusentals TV kanaler och närmre etthundra HD-kanaler - som fungerar dygnet runt och helt gratis för dig som är medlem!

Bli medlem, se på TV kanaler på webben, och få pengarna-tillbaka-garanti!


Besök tjänstens svenska webbplats här, och bli medlem redan idag, så kan du börja titta på TV-kanaler direkt via Internet utan kostnader, till ett nästan löjligt lågt pris. I medlemskapet ingår full pengarna tillbaka garanti - så du kommer definitivt inte att ångra dig!

TV, film och sport varje dag via Internet, samt även i HDTV om du har 8Mbit eller mer i bandbredd

Läs mer om TV kanaler och populära TV-program på Aftonbladet nedan.
Nyheter om det senaste inom sport och TV program, i Nöjesbladet
TV-profilen tjänar stora pengar varje dag, på Aftonbladet
Många TV-tittare kritiserar nöjesprogramledarna. Läs allt på Afton Bladet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0